SKOGSMULLE ?!

  

Ja, då var man äntligen hemma igen då! Har varit på hallowenfest och vart lektant ; ).
Som ni ser så blev jag lektanten skogsmulle.Var där i 3 timmar och det var länge nog vill jag lova! faan va barn och skoja inte om att det var en öken i temp... så har nyss kommit ur en härlig dusch efter detta, lite renare nu faktiskt!

Annars har jag inte gjort så mkt idag, inte ens vart på promenad med Lisa Liten : (. Men det får vi allt ta igen i morgon! Eller så får vi spara oss tills freda när vi ska ta våran trip till säffle.

Var inte mkt jag hade på hjärtat iadg men undra om jag inte ska ta och vandra i säng snart! (K)

pussilago*

Kommentarer
Postat av: Anna

Underbart söt hörrö du!! :)

2007-10-31 @ 22:51:22
URL: http://kottenanna.blogg.se
Postat av: lisa liten

illa dåliga oss, noll promenad igår. om jag inte ska hem till frida sen, kanske vi kan ut o vandra då? frida ska iaf bestämt inte med imorgon. jag börjar fan bli sämre jag också, så vi kanske borde ta det om ett tag? vill inte bli sämre. we'll have to diskutera det.
hörs ikväll, pusses*

2007-11-01 @ 15:50:59
URL: http://lisatherese.blogg.se/
Postat av: Anna

men lilla gumman... vad händer här då? inte mkt... trogen jag o kikar in mest varje dag men det händer aldrig nåt nytt här. skärpning flicka lilla :D
puss o kram

2007-11-09 @ 17:45:53
URL: http://kottenanna.blogg.se
Postat av: lisa liten

lika trogen jag. lika besviken jag. emelie för sjutton gubbar, du får börja skriva här. måste ses snart också. när slutar du på fredag? ledig mellan halv två o halv fyra jag. kanske då? annars funkar lördag eftermiddag för min del. vi får höras av... du saknas, puss**

2007-11-21 @ 11:26:20
URL: http://lisatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0